Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου οι μαθητές των Γ΄ και Δ΄ τάξεων πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στους Μύλους Λούλη που βρίσκονται στο Κερατσίνι. Εκεί είχαν την ευκαιρία με έναν σύγχρονο τρόπο παρουσίασης να γνωρίσουν τον κόσμο των δημητριακών, τη διαδρομή τους μέσα στους αιώνες, την ιστορία της άλεσης και την ισορροπημένη διατροφή. Παράλληλα έμαθαν και τρόπους να προστατεύουν το περιβάλλον ανακυκλώνοντας και περιορίζοντας τη σπατάλη των τροφίμων. Σίγουρα η πιο ενδιαφέρουσα στιγμή ήταν τότε που το κάθε παιδί,παίρνοντας στα χέρια του ένα κομμάτι ζύμης, έπλασε το δικό του ψωμάκι, το οποίο αφού ψήθηκε το έφαγε κιόλας. Φεύγοντας, εκτός από τις πληροφορίες και τις ωραίες αναμνήσεις, πήραμε όλοι και μία σακουλίτσα που περιείχε δύο πακέτα αλεύρι για να συνεχίσουμε τις δημιουργίες μας και στο σπίτι.